fbpx
Povestea noastră

Din 2007 activăm în domeniul construcțiilor civile și asiguram soluții complete pentru o gamă largă de activități, inclusiv amenajări interioare, renovări, comercializarea și distribuția materialelor de construcții. De-a lungul anilor  societatea noastră a realizat peste 70% din termoizolațiile din Reșița și Bocșa.

În tot acest timp societatea noastră s-a dezvoltat continuu, în prezent fiind una dintre cele mai apreciate firme din regiunea Banat. Am reușit acest lucru prin promptitudine și profesionalism în fața cerințelor clienților și în îndeplinirea obiectivele stabilite.

Avem grijă ca angajații noștri  să se mențină motivați, cu un nivel ridicat al conduitei profesionale pentru a livra clientului final cele mai bune servicii și produse. De asemenea, punem accent pe dezvoltarea unor relații de colaborare corecte și trainice cu partenerii, furnizori și producători de material de construcții.

Avem opt puncte de desfacere aflate în: Reșița, Timiș, Caransebeș ( cartier Pipirig și Calea Orșovei), Anina, Oțelu Roșu, Gătaia și Bocșa, unde oferim clienților noștri o gamă largă de produse de cea mai bună calitate. Oferta curentă cuprinde o gamă de peste 10.000 de produse de cea mai bună calitate la prețuri accesibile.

În prezent, Termoconstruct este una dintre firmele cele mai dinamice de pe piața de retail și distribuție a materialelor de construcții din județele Caraș-Severin și Timiș.  

MAI APROAPE DE TINE